Kadıköy'de daha önce aralarında husumet bulunan iki genç kızın kavgasına erkekler de katılınca kan aktı. Kavgada bir kişi hayatını kaybederken,1 kişi de ağır yaralandı. Yaşanan kavga güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre olay dün saat 01.00 sıralarında Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, daha önceden aralarında bir tartışmadan dolayı husumet bulunan D.K. ve G.M. adlı iki kız önceki gece yolda yürürken karşılaştı. İki genç kız önce tartışmaya daha sonra kavgaya tutuştu. Kavgaya kızların yanında bulunan Hasan K., (22) Yaşar A.(23), Ufuk K. (31) ve Efe B. (18) isimli erkekler de karıştı. Çıkan kavgada Yaşar A. göğsünden ve omzundan, Hasan K. ise sırtından bıçaklandı.
Ağır bir şekilde yaralanan Yasar A. ise bir süre yürüdükten yere düştü. Bir süre yerde bekleyen Yaşar A. kendisini bıçaklayan Ufuk K.'nin geldiğini görünce yerden kalkarak içeriye kaçtı. Elindeki bıçağı sallayarak gelen Ufuk K. yaralının başında bir süre bekledikten sonra ayrıldı. Zanlılar daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Yaşar A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti .Olay sırasında yaralanan Hasan K.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.
Olay yerinde inceleme yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü C Bölgesi Kadıköy ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Olayı gören vatandaşların da ifadelerine başvuruldu. Polis incelemelerinin ardından olaya karışan Ufuk K. ve Efe B.’nin kimliklerini tespit etti. Zanlılar, Ümraniye’de saklandıkları evde gözaltına alındı. Ufuk K. emniyette verdiği ilk ifadesinde susma hakkını kullandı.. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye çıkartıldı.
KAVGA SONRASI KAMERADA
Öte yandan, yaşanan kavganın sonrası bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde bıçaklanan Yaşar A.'nın bir süre yürümesi ve yere düşmesi görülüyor. Yaşanan koşuşturma ve Ufuk K.'nin elindeki bıçakla koşarak gelmesi görülüyor.Ayrıca Ufuk .K’nin yaralının yanından ayrılması ve sağlık ekiplerinin yaralıyı alarak hastaneye götürmesi görülmekte.

BİLGİ İÇİN:
Y.A. olarak rumuzladığımız kişi :Yaşar Aksoy(ölen) H.K. olarak rumuzlanan Hasan Kaynar (yaralı) Ufuk K.(zanlı)
Efe B. (zanlı)