ORDU'da 10 yıllık evli çiftin 2.5 ay önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen kızları Asya, kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Avukat baba 36 yaşındaki Atilla Türk, kızını son yolculuğuna kucağında taşındı.
Ordu'nun Efirli Köyü'nde yaşayan ve 10 yıldır evli olan 32 yaşındaki Melike ile Avukat eşi Atilla Türk, tüp bebek yöntemiyle 2.5 ay önce bir kız bebek sahibi oldu. 10 yıl sonra  çocuk sevinci yaşayan çift bebeğe Asya adını verdi. Doğuştan kalp rahatsızlığı teşhisi konulan küçük bebek 2 ay önce tedavi için İstanbul’da özel bir hastaneye götürüldü. Dün kalp ameliyat öncesinde anjiyo yapılan Asya bebeğin kalbi durdu. Tüm çabalara rağmen doktorlar kalbini çalıştıramayınca Asya bebek hayatını kaybetti. 
Asya bebeğin cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul’dan Ordu’daki baba evine getirildi. Orta Cami'de yapılan törenin ardından bebek aile mazarlığında toprağa verildi.  Baba Atilla Türk ve anne Melike Türk taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Asya bebeğin tabutu üzerine küçük şapkasını koyan baba Atilla Türk, isim tabelasına da 'Asya Melek Türk' diye yazdı.
Törenin ardından kızının küçük tabutunu kucaklayan Baba Atilla Türk, göz yaşları içinde taşıdı. Türk ailesinin komşusu olan Hacı Aydın,  çiftin çocuk sahibi olmayı çok istediklerini ancak olamayınca tüp bebek yöntemini denediklerini belirterek, "Doğduğu günden beri hastanede tedavi altındaydı. Çocukları olduğu için çok sevinmişlerdi. Bizler de çok sevindik. Pazartesi kalp ameliyatı olacaktı" diye konuştu.