YEREL seçimde Kilis Belediye Başkanı seçilen AK Partili Hasan Kara, selefi Mehmet Abdi Bulut'tan görevi devraldı.
Kilis Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen devir-teslim töreninde AK Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, başkanlığa seçilen Hasan Kara'yı tebrik, 10 yıllık görevi boyunca kendisini destekleyenlere de teşekkür etti. Bulut, yeni başkan Kara'nın her zaman yanında olacağını ifade ederek, "Seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 10 yıllık görev sürem boyunca bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı seçilen kardeşim Hasan Kara'ya başarılar diliyorum. Her zaman emrinizde olacağım" dedi.
Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kara ise Kilis için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Kara, "Seçim sürecinde bize her türlü saldırılara rağmen seçimi Kilis halkının desteği ile kazandık. Seçim de her türlü tehdide halkımız boyun eğmedi. Kutlama yapmayacağız. Birkaç gün sonra esnafımızı ve halkımızı ziyaret edeceğiz. Gösteri ve benzerleri yapmayacağız. Biz işimize bakacağız. Gece gündüz demeden çalışarak Kilis halkına hizmet etmek için çalışacağız. Seçim süresinde nasıl çalıştık ise bugünden itibaren de çalışacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Mehmet Abdi Bulut, rozetini çıkararak Hasan Kara'nın ceketine taktı. Başkan Kara ise Bulut'a Kilis yorganı hediye etti.

RÇ (HK/CK) (FOTOĞRAFLI)