KILIÇDAROĞLU TELEFONLA ARADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, amcası Arslan Karabulut'un vefatını öğrendikten sonra oğlu Bülent Uğur Karabulut'u telefonla arayarak üzüntülerini bildirdi. Bülent Uğur Karabulut, "Telefonla aradı, görüştük. Bir programı var. Büyük ihtimalle yarın Tunceli'ye gelecek. Antalya'daki cezane törenine yetişemiyor" dedi.
Sabah saatlerinde vefat haberini aldıklarını söyleyen Karabulut, “Yaklaşık iki aydır hastanedeydik. Yaşlılığın getirdiği bir hastalıktı. Bugün sabah 07.10'da vefat etti. Geleneklerimize göre cemevinde cenaze töreni düzenleyeceğiz. Buradan da Tunceli'ye geçiyoruz. Yarın sabah Tunceli Cemevi'nde bir tören düzenleyeceğiz" diye konuştu.
Bugün saat 15.00'te Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından cenazeyi araçla Tunceli'ye götüreceklerini aktaran Bülent Uğur Karabulut, babasının yarın Tunceli'deki Pir Sultan Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından Nazimiye İlçesi'ne bağlı Ballıca Köyü'ne defnedileceğini söyledi.
Diğer yandan Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal ve partililer, vefat haberini aldıktan sonra cemevine gelerek Bülent Uğur Karabulut'a başsağlığı diledi.

ÖÖ(SU/AAA) (FOTOĞRAFLI)