BAHÇELİEVLER Şirinevler Meydanı'nda düzenlenen "Halk Buluşması"na gelişinde Kılıçdaroğlu sevgi gösterisiyle karşılandı. Türkiye'de 30 Mart'ta yeni bir tarih yazılacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Neler oluyor görüyorsunuz. 30 Mart'ta önce İstanbul'da, sonra Türkiye'de yeni bir tarih yazacağız" diye konuştu. İstanbul'un, Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "20 yıldır İstanbul'u yönetiyorlar ama İstanbul'un hiçbir sorununu çözemediler. Biz çözmek için geliyoruz. Görkemli bir İstanbul için geliyoruz. Bahçelievler'de bir belediye başkanımız var. Saffet Başkan. Daha önce size hizmet etti. Şimdi yeniden sizden yetki istiyor. Onu size emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK OYUNUZU VERİN"

Seçimi kazanmaları halinde İstanbul'u dünyanın en güzel şehri, en görkemli metropollerinden biri haline getireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Adres belli, tarih belli, yer belli. 30 Mart'ta omuz omuza, birleşe birleşe sandığa gideceğiz. Oyumuzu altı oka basacağız. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış olan İstanbul bizim göz bebeğimiz. İstanbul'u yaşanabilir bir kent yapacağız. Bunun için adres belli; CHP. Sevgili kardeşlerim, sadece sizden değil, Demokrat Parti, ANAP, DYP, MHP, hangi parti olursa olsun başka partili yurttaşlarımdan da destek istiyorum. Güzel ve özgür bir İstanbul için, Türkiye için. Özellikle AKP'li yurttaşlarıma sesleniyorum. Hükümetin ülkeyi ne hale getirdiğini görüyorsunuz, biliyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyarak oyunuzu verin." şeklinde konuştu.

"OYUNUZU HELALE VERECEKSENİZ ADRES BELLİ, CHP"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta demokrasi isteyen, özgürlük isteyen herkese seslendiğini kaydederek, "Helalden yana mısınız, haramdan yana mısınız? Oyunuzu helale verecekseniz adres belli, CHP" dedi. Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül ile Saffet Bulut ile birlikte vatandaşları selamladıktan sonra ayrıldı.