İSTANBUL, () CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'de yaşayan Atatürk'ün Özel Kalemi Mehmet Sıtkı Ulusan'ın kızı Türkan Ulusan'ı ziyaret etti.

94 yaşındaki Türkan Ulusan Ankara’ya yakınlarının yanına geldiğinde, ‘Biz dededen, babadan Altıok’çuyuz, Halkçıyız. İstanbul’dan kısa bir süreliğine geldim. CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmek istiyorum” diye haber gönderdi ve görüşmek için randevu istedi. Geçen hafta Türkan Ulusan’ın yürümekte zorluk çektiğini ve İstanbul’a döneceğini de öğrenen Kılıçdaroğlu, “Buraya kadar yorulmasın, zahmet etmesin ben Türkan hanımı İstanbul’da evinde ziyaret eder ve çayını kahvesini içerim” diye haber göndermişti.

Bugün yabancı medya kuruluşu temsilcileriyle görüşmek için İstanbul’a giden Kılıçdaroğlu, medya mensuplarıyla görüşmesinden sonra Taksim’den Kadıköy’e geçti ve Feneryolu’nda ikamet eden Türkan Ulusan'ı ziyaret etti Türkan Ulusan'ın anılarını dinleyen ve sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de katıldı.

(FOTOĞRAF)