'YOLU GENÇLİK MERKEZİNDEN GEÇENİN POLİSE MOLOTOF ATMASI MÜMKÜN DEĞİL'
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra İlçesi Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada gençlik merkezlerinin gençlerin yeni sığınağı olacağını belirterek şöyle dedi:
"Gençlik merkezleri gençlerin evden sonra, okuldan sonraki durağı olacak, durak yeri olacak. Yolu gençlik merkezlerinden geçen gencimizin Türkiye'nin herhangi bir yerinde polise molotof kokteyli atması mümkün değildir. Yolu gençlik merkezlerinden geçen herhangi bir gencimizin Türkiye'nin herhangi bir yerinde sprey boyalarla belediye otobüslerinin üzerine bölücü sloganlar yazması mümkün değildir. Buralardan yolu geçen gençlerimiz anne babaya itaati olan, topluma saygısı olan, çevreye duyarlılığı olan nesiller olarak yetişecek. Burada yetişen nesiller Türkiye'nin her yerinde ‘tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet’ diyen nesiller olacak. Bu şuurla yetişeceksiniz. Gençler kahve köşelerinde belirsizliğe sürüklenmeyecek. Gençler internet kafelerde belirsizliğe sürüklenmeyecek. En iyi faaliyetler en doğru faaliyetler, en meşru faaliyetler hepsi burada."
Bakan Kılıç, konuşmasının ardından iki öğrenciyi de yanına çağırarak protokol üyeleriyle birlikte gençlik merkezin açılış kurdelesini kesti.