ANTALYA, () - ANTALYA'nın ünlü tatil bölgesi Kemer, yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Kemer'in eğlence merkezleri ay sonunda yeni sezona merhaba demek için gün sayarken, tesislerde de fiziki ve hizmet çeşitliliği açısından yeni düzenlemelere gidildi.
Geçen yıl yoğun bir sezon geçiren, özellikle Rus gençlerin akın ettiği Kemer'in eğlence merkezleri, Kurban Bayramı tatilinden sonra yeni sezona kadar kapılarını kapattı. Bu süre zarfında tadilattan geçen, yenilenerek hazırlıklarını tamamlayan eğlence mekanları, bu ay sonu itibariyle kapılarını açacak.
Sabahın ilk ışıklarına kadar kesintisiz bir şekilde hizmet veren gece kulüpleri, bu yıl da birbirinden ünlü müzik grupları ile sanatçıları ağırlayacak. Yerli ve yabancı sanatçılarla program hazırlıkları yapan kulüplerin yanı sıra konserlerle de tatilcilere eğlence dolu bir yaz vaat ediliyor.
'ALMAN PAZARINDA ARTIŞ BEKLİYORUZ'
Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, ilçedeki eğlence mekanlarının diğer bölgelere göre daha fazla olduğunu, marka olmuş gece kulüplerinin öne çıktığını hatırlattı. Eğlence dünyasına yabancı konukların ilgisini değerlendiren Gül, "Eğlence sektöründeki hizmet anlayışı da göz önüne alındığında özellikle Rus misafirlerimiz, gece kulüplerine büyük ilgi gösteriyor. Ayrıca Alman pazarında, bu yıl Kemer'e gelecek olan misafir sayısında yüzde 5 ile yüzde 10 arasında bir artış bekliyoruz" dedi.
MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNE GÖRE DÜZENLEMELERE GİDİLDİ
Yaz sezonu için bölgedeki hazırlıkların tamamlandığını anlatan KETOB Başkanı Gül, şunları kaydetti:
"Sezon hazırlıklarını tamamlayan eğlence mekanları ile turistik tesislerimiz, müşterilerin talep ve beklentilerini dikkate alarak, tesislerin fiziki yapısında ve hizmet çeşitliliğinde düzenlemeler yaptı. Tatil için Kemer'i tercih eden misafir sayısındaki artış değerlendirildiğinde, bu çalışmaların sonuç verdiği açıkça görülecektir. Bölgedeki turistik tesislerin, Avrupalı turisti kazanmak amacıyla çevreye duyarlı konaklama tesisi olma yönünde de yoğun çalışmalar yapılmaktadır. Kemer, en güvenli tatil yeri olma yönünde iddialı çalışmalar yürütmektedir."

YK(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)