Hayati YALÇIN/KELKİT (Gümüşhane), () - GÜMÜŞHANE Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nun çevresine 250 fidan dikildi.
Fidan dikimine Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Vecihi Aksakal, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşan ve okulun ilçe için önemine değinen Kelkit Belediye Başkanı Ak Partili Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, "Kelkit’in gelecekte kabuğunu kırıp sosyal, ekonomik ve kültürel yönden büyük aşamalar kat etmesinde okulumuzun çok büyük rolü olacak. Ağaçlandırma çalışmalarında da okulumuz önderlik yaptığı için mutluluk duydum" dedi.
Öğrencilerin daha yeşil çevrede yaşayabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Vecihi Aksakal da, "İlçemizin ağaçlandırılması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.  Çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yılmaz, Aksakal ve öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.

HY(TM/İD) (FOTOĞRAFLI)