TRAFİK kazasında yaralananlara yardımcı olmak isterken TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren 25 yaşındaki Uğur Demir, çalıştığı hastane önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Bolu'da iki özel hastanesi bulunan işadamı Cavit Demir'in yeğeni olan ve hastanelerin satın alma servisinde çalışan Uğur Demir, önceki gün ilaç ve tıbbi malzeme almak için İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Kocaeli'nin Derince İlçesi TEM yolunda meydana gelen bir kazayı görünce yardım etmek isteyen Uğur Demir, şoförün aracı yolun kenarına park etmesinin ardından araçtan indiği sırada arkadan gelen TIR'ın çarpması sonucu ağır yaralandı. Uğur Demir, hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.
Genç yaşta hayata veda eden Uğur Demir için bugün çalıştığı Özel Çağsu Hastanesi'nin önünde tören düzenlendi. Uğur Demir'in cenazesinin hastanenin önüne getirildiği sırada yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
Yeğenini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Cavit Demir, "Ben oğlumu, her şeyimi kaybettim. İstanbul’a bir hasta için malzeme almaya giderken yolda trafik kazasını görüp yardım etmek istiyor. O arada başka bir araç çarpıyor. Hayatını kaybediyor. Uğur bir görev şehididir" dedi.
Uğur Demir, Siteler Cami'nde kılınan öğle namazının ardından Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.