ORDU’da okul yolunda dolmuşun çarpması sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise birinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Cansu Kuru’nun karnesini anne ve babası gözyaşlarıyla aldı.
Ordu'nun Altınordu İlçesi Yeni Mahalle’de, Ordu Lisesi birinci sınıf öğrencisi Cansu Kuru geçen 15 Ocak'ta sabah okula giderken karşıdan karşıya geçmek istediği sırada dolmuşun çarpması sonucu yaralandı. Hastanede kaldırılan Cansu Kuru, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gürgentepe İlçesi Işıktepe Beldesi’nde toprağa verilen Cansu Kuru’nun okulunda bugün de hüzün vardı. Ordu Lisesi’nde düzenlenen karne töreninde baba Mustafa Kuru ile anne Aynur Kuru, kızları Cansu’nun karnesi, onur belgesi ve teşekkür belgesini gözyaşlarıyla aldı.
Ordu Lisesi Müdürü Mustafa Turgut, Cansu’nun çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, “Kızımızı kaza sonucu kaybettik. Bu vesileyle ailesine ve yakınlarına tekrar baş sağlığı diliyorum. Meslek hayatım boyunca ben de ilk defa böyle bir acıyla karşı karşıyayım. Hepimiz bu kazadan dolayı çok üzüldük” dedi.
Kızının karnesini alan anne Aynur Kuru ise, "Karne sevincini kendisinin yaşamasını isterdim, çok duygulandım" diyerek gözyaşlarını tutamadı.