MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaşamlarını yitiren 4 kişinin cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.
İzzettin - Sinirli Köyü yol ayrımında, Musalar Yeniköy’de yakınlarına ziyaretten dönen ve içinde 5 kişinin bulunduğu Andaç Sadıç yönetimindeki 45 ZA 6768 plakalı otomobil kontrolden çıkarak köprü korkuluklarına çarpıp yaklaşık 20 metreden Gediz Nehri’ne uçtu. Kazada Andaç Sadıç, Ferdi Baltacı, Ferdi Yavuzgöçmen ve Canip Biricik yaşamını yitirirken, Bilge Demirdağ da yaralandı.
Ferdi Baltacı, Ferdi Yavuzgöçmen ve Canip Biricik için Subaşı Mahallesi’nde bulunan Subaşı Camii’nde tören düzenlenirken, Andaç Sadıç’ın cenazesi ise İzmir’e götürüldü. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen törene AK Parti’li Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, MHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, MHP İlçe Başkanı Sedat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Vahit Doğrucu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Tabutlarının yan yana konduğu camide kılınan cenaze namazının ardından Ferdi Baltacı, Ferdi Yavuzgöçmen ve Canip Biricik’in cenazeleri Turgutlu Belediye Kabristanlığı’nda defnedildi. Gözyaşlarını tutamayan yakınları, cenaze töreninde bulunanlar tarafından teselli edildi.

DÇ(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)