Cafer ZENGİN/KAYSERİ, ()-KAYSERİ’DE hayırseverlerin eğitim ve sağlık alanındaki destekleri sürüyor. Bu kapsamda Hayırsever Ahmet Kandeferoğlu tarafından İldem- Fatih bölgesine Aile Sağlık Merkezi yapılmasına ilişkin protokol  Valilikte imzalandı.
Kayseri Valiliği’nde gerçekleştirilen imza protokol töreninde konuşan Vali Orhan Düzgün, hayırseverlerin her alanda desteklerini sürdürdüğünü belirterek, Kayseri’nin de bu alanda örnek bir şehir olduğunu söyledi. Hayırsever Ahmet Kandeferoğlu’nun da İldem- Fatih bölgesine Aile Sağlık Merkezi yapılması konusunda girişimde bulunduğunu dile getiren Vali Düzgün, “Bugün yine güzel bir hayırseverlik örneğine şahit oluyoruz. Hayırseverlerimiz, bu sağlık merkezine girecek ve tedavi olacak insanların hayır dualarını alacaklar ve bu kişilerin hayır defterleri de yaşayacak. Kayseri bu anlamda şanslı ve örnek bir şehir. Neredeyse her hafta hayırseverlerimizin desteği ile bir okul, temel atma ya da protokol törenlerini yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hayırsever Ahmet Kandeferoğlu da desteklerinden dolayı Vali Orhan Düzgün’ün yanı sıra Kayseri Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya ve Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ’a teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından taraflar arasında hazırlanan protokol imzalandı. Öte yandan 2015 yılı sonunda hizmeti girmesi planlanan Aile Sağlığı Merkezi’nin yaklaşık 500 bin TL’ye mal olacağı ifade edildi.

CZ(OE/AK) (FOTOĞRAFLI)