KAYSERİ Cumhuriyet alanında 80 binadaki cephe düzenlemeleri, yenilenen Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi durakları için lazer ve havai fişek, konser ve ses gösterileri ile görkemli bir açılış yapıldı
Cumhuriyet Meydanı'nda dün gece geç saatlere kadar süren ve  bugüne kadar Kayseri'de görülmeyen açılış töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin üç ayrı proje için yapmış olduğu açılışta birbirinden güzel gösteriler sunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki törende yaptığı konuşmada, "Bir vebal taşıdığımız bilinciyle bu şehre borcumuzu ödemek için çok çalışıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyet Meydanı'na bakan binalarla başlayan ve meydana çıkan caddelerle devam eden cephe düzenlemeleri, yenilenen Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi durakları için yapmış olduğu açılışa Kayseri halkı büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanı'nda açılış töreni için hazırlanan program, Mehter Takımı'nın mini konseri ve Grup Dir'in gösterileriyle başladı. Davul şov, kafkas oyunları ve çeşitli folklorik figürlerle zenginleştirilen gösteri, meydanı dolduran seyircilerden büyük alkış aldı. Tören boyunca ayrıca lazer ve ışık oyunları gösterileri yapıldı.