KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün, 30 Mart Seçimi öncesinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçime girebileceği açıklanan siyasi partilerden aday gösteren partilerin il başkanları ile 'Seçim Değerlendirme Toplantısı' düzenledi.
Vali Orhan Düzgün başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ın yanı sıra, seçimde aday gösteren partilerin il başkanları katıldı. Vali Düzgün toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği  takvim doğrultusunda propaganda çalışmalarının devam ettiğini ve bugüne kadar Kayseri’de olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığını belirtti. Vali Düzgün, 30 Mart tarihine kadar da tatsız bir olayın yaşanmamasını beklediklerini kaydetti.
Toplantıda, siyasi parti temsilcilerine seçime yönelik alınan önlemlere ilişkin sunum yapıldı ve seçime ilişkin her türlü bilginin bulunduğu Kayseri için özel hazırlanmış kitapçık dağıtıldı. Karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı toplantının sonunda Vali Düzgün ile siyasi parti il başkanları hatıra fotoğrafı çektirdi.