GAZİANTEP'in merkez Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, kardan adam yaptığı personeliyle kartopu oynadı. Kaymakam Turan, kendisini kartopu yağmuruna tutan ve uzun süre mücadele ettiği personeliyle stres attıklarını söyledi.
Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, kar yağışının etkili olduğu ilçede personeliyle kaymakamlık bahçesinde kardan adam yaptı. Kaymakam Turan, yaptıkları kardan adamla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra personeliyle kartopu oynadı. Kendisini kartopu yağmuruna tutan personeliyle uzun süre mücadele eden Kaymakam Turan, kar yağışı nedeniyle ilçede olası olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
Kaymakam Turan, dingin, huzurlu olan ve birbirini seven ekiplerin daha başarılı hizmetler yapacağını söyledi. Turan, "Maksadımız ve muradımız şuydu: Elhamdülillah öyle güzel, cennet bir ülkede yaşıyoruz ki dört mevsim yaşıyoruz. Gaziantep'te bu mübarek kar yağışına hoş geldin dedik. Kardeşlerimle beraber bir nostalji yaşamayı arzu ettik. Biz personelimizi çok seviyoruz, biz bir aileyiz. Kardan adam yaptık, sonra da güzel bir sürprizle kartopu oynadık. İnsanız biz, buna ve bu güzelliklere ihtiyacımız var. Benim memleketim Giresun, orada daha fazla kar yağıyor. Gaziantep’te fazla kar yağmıyor. Yaşadığımız şu anın tadına vardık. Çünkü dingin ve huzurlu olan, birbirini seven ekipler çok daha başarılı ve güzel hizmetler yapabilir" dedi.
Turan ve kaymakamlık personeli, daha sonra yaptıkları kardan adamla hatıra fotoğrafı çektirdi.