BURSA'nın İnegöl İlçesi Kaymakamı Ali Akça, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nda üç yıldır Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapan görme engelli Erhan Kutlu’yu ders verdiği sınıfta ziyaret edip, çiçek verdi.
Okula gelen Kaymakam Ali Akça, öğrencilerle birlikte Erhan Kutlu'nun verdiği dersi dinledi. Öğretmenin performansını çok beğendiğini belirten Akça, “Bu özel günde öğretmeninizi ziyaret etmek istedik. Öğrencilerle birlikte dersi dinlemekten dolayı büyük mutluluk duydum. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Soyadı gibi kutlu bir öğretmen" dedi. 
Erhan Kutlu ise ilçe kaymakamının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Ülkemizde engellilere değer verilmesi, onların hatırlarının sorulması gerçekten güzel. Beni gerçekten bugün mutlu ettiler. Ben elimden geldiğince bu dünyaya faydalı olmaya çalışıyorum. Dersimi diğer öğretmenler gibi anlatıyorum ama diğer öğretmenlerin gözle yaptığını ben kulakla yapıyorum. Bunun dışında bilgisayar kullanıyorum. Kitap okuma makinem var. Dokümanlarını çok rahat okuyabiliyorum. Sınavlar için ise optik makinam var. Onun sayesinde sınavları kendim okuyorum. Bu sayede de diğer öğretmenlerle aramızda pek bir fark kalmıyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kaymakam Ali Akça, ziyaretin anısına Erhan Kutlu’ya çiçek verdi.