ANTALYA'da 4 yıl önce kaybolan yüzde 70 zihinsel engelli kız kardeşi, 31 yaşındaki Dilek Başbağ'ı bulabilmek için ülkeyi gezen ilkokul öğretmeni 40 yaşındaki Eren Başbağ'ın son durağı İzmir oldu. Duvar ve elektrik direklerine kız kardeşinin fotoğrafı ile irtibat numaralarının bulunduğu afişleri yapıştıran Eren Başbağ, "Kardeşimi gören bilen varsa irtibat numaraları ile beni ya da polisi arayabilir. Vatandaşların yardımını ve desteğini bekliyorum" dedi.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan Dilek Başbağ, 23 Mayıs 2010 tarihinde ev kadını annesi 71 yaşındaki Durdane Başbağ ile birlikte Kızılcaşehir Köyü'ndeki yakınlarının yanına misafirliğe gitti. Evde bir süre sohbet edildikten sonra meyve toplamak için akraba ve annesiyle köydeki bahçeye giden yüzde 70 zihinsel engelli Dilek Başbağ,  kayboldu. Başbağ'ın yakınları ile güvenlik güçlerinin çevrede yaptığı aramalara rağmen, kayıp Dilek Başbağ bulunamadı.
ÜLKEYİ GEZEN AĞABEY YARDIM İSTİYOR
Aradan 4 yılı aşkın zaman geçmesine rağmen ilkokul öğretmeni ağabeyi Eren Başbağ'ın umutlu bekleyişi bitmedi. Eren Başbağ, hafta sonları ve yıllık izinlerinde ülkeyi gezip kardeşini aramayı sürdürüyor. Üzerinde kız kardeşinin fotoğrafı ile irtibat numaraları bulunan afişleri sokak ve elektrik direklerine yapıştıran Eren Başbağ, şöyle dedi:
"Bugüne kadar 20'yi aşkın kenti gezdim. Sokakları arıyorum. Dilendirildiğinden şüpheleniyorum. Kardeşimi gören bilen varsa irtibat numaraları ile bana ya da polisi arayabilir. Vatandaşların yardımını ve desteğini bekliyorum."
Eren Başbağ, 0 505 580 13 82, 0 537 342 95 90 ve 0 506 301 19 29 numaralı telefonlardan kendisine ulaşabileceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI