AİLE BÜYÜK MUTULULK YAŞADI
Van'ın Tuşba İlçesi'nde kaybolan ve 13 saat süren aramaların ardından bulunan 3 yaşındaki Hiranur Çelik'in ailesi büyük mutululk yaşadıklarını anlattı. Hiranur'un annesi 6 çocuk annesi Besra Çelik çoçuğuna kavuştuğu için mutlu olduğunu, arama çalışmalarına katılan herkese de teşekkür ettiklerini söyledi.
Kalecik TOKİ sakinleri Hiranur'un kaybolmasına 13 yaşındaki özürlü bir kız çocuğunun neden olduğunu, özürlü kız çocuğunun Hiranur'la bir süre oynadıktan sonra yanından ayrıldığını, Hiranur'un burada uykuya daldığını anlattı.
Minik kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Besra Çelik ise 13 saat boyunca büyük korku ve endişe yaşadıklarını belirtti. Çelik, "Dün gündüz saatlerinde kızım aniden ortadan kayboldu. Ben ve yakınlarım çevrede aramaya başladık. Ama aramalarımız sonucu bulamayınca polise haber verdik. Yapılan aramalar sonucu kızım bir binanın çatı katında uyumuş şekilde bulundu. Kızıma kavuştuğum için çok mutluyum. Allah kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın. Ümidimizi yitirmiştik" dedi.

MÇ(FE/SS) (FOTOĞRAFLI)