İZMİR’de, komşusunu bıçaklayan ve ayrıldığı eşinin velayeti kabul etmemesi üzerine anne Hatice Alıncı tarafından 6 yaşına kadar cezaevinde bakılanancak eğitimi için teyzesine teslim edilen 6 yaşındaki B.A., 21 gün önce amcası tarafından dolaştırma bahanesiyle alındıktan sonra kayıplara karıştı. Teyze Feride Encü’nün girişimleri sonrasında polis tarafından amcasının yanında bulunan küçük kız, tekrar teyzesine teslim edildi.

Gültepe semtinde B.A., henüz 8 aylıkken annesinin komşularını bıçaklamasından dolayı onunla birlikte bakıma muhtaç olduğu için cezaevine girdi. Yaklaşık 5 yıl cezaevinde kalan küçük kızın velayeti, geçen Temmuz ayında,eşinden ayrılan babanın istememesi üzerine eğitimi nedeniyle teyzesi Feride Encü’ye verildi. Trafik kazasında oğlunu kaybeden teyzesi Feride Encü’yü de sevgisiyle hayata bağlayan B.A., 21 gün önce amcası tarafından dolaştırılmak üzere alındıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Feride Encü ve ailesinin başvurusu üzerine harekete geçen polis ekipleri, B.A.’yı, buldu. Amcasının yanında olduğu belirlenen B.A., tekrar teyze Feride Encü’ye teslim edildi. Yeğenine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Feride Encü, “Onun yokluğu bizleri çok üzdü. Artık yanımdan biran olsun ayırmayacağım” dedi.