İSTANBUL'da düzenlenen 2014 EMITT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda, Kumluca Ticaret Odası'nın kiraladığı Batı Antalya standında 'Kaş-Kalkan-Patara' adıyla yörenin tanıtımı yapıldı.

Bu yıl 30 Ocak-2 Şubat günleri arasında düzenlenen EMITT Fuarı'nda Kaş'tan Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Belediye Başkan Vekili Birol Engin, Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Munise Ozan ile Patara Köyü Muhtarı Arif Otlu ve turizmcilerden oluşan bir ekip ilçeyi temsil etti.

Kaş standını Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Rize Valisi Nurullah Çakır, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Şişli Kaymakamı Salih Işık ile birçok bakanlık yetkilisi ve kalabalık bir turizmci grubu ziyaret etti. Kaş standında yöresel ürünlerden oluşan hediyeler, kitapçıklar, broşürler, CD'ler, haritalar ve otellerin tanıtım rehberleri ziyaretçilere dağıtıldı.

Kaş Kaymakamı Kapankaya, fuarla ilgili açıklamasında "Kumluca Ticaret Odası'nın öncülüğünde ilk kez Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçeleri yan yana stant açtı. Kaş olarak büyük bir bütünlük içinde Kaş-Kalkan-Patara olarak fuara katıldık. Kaş için büyük bir tanıtım oldu. Bu turizm sezonunda daha çok turist gelmesini bekliyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)