BOLU Kartalkaya'da kayak tutkunları rampalardan kayıp havalanarak şişme atlama yatağının üzerine atlamanın heyecanını yaşadı.
Köroğlu Dağları'nın zirvesindeki Kartalkaya, sömestir tatiliyle birlikte tatilcilerin akınına uğradı. Kartalkaya'da bulunan oteller tatil nedeniyle yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Kayak tutkunları pistleri doldururken, zirvelerden hızla kaymanın tadını çıkardı. Sömestir tatilinde kayak tutkunlarının daha eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşaması için Grand Kartal Otel'e ait snowparka şişme atlama yatağı konuldu. Özel olarak oluşturulan rampalardan atlayan kayak tutkunları snowparkta heyecan dolu anlar yaşadı. Rampalardan hızla kayarak havalanan snowboard ve kayak tutkunlarının metrelerce yüksekliğe çıkarak şişme atlama yatağına atladığı anlar nefes kesti.
Sömestir tatili nedeniyle yüzde 100 doluluk oranına ulaştıklarını belirten Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, "Tüm pistlerimiz kayak için hazır. Misafirlerimiz kar kalınlığının yaklaşık 90 santime ulaştığı pistlerde kayak yapmanın keyfini çıkartıyor. Ayrıca konuklarımızın daha heyecanlı zaman geçirmeleri için snowparkta atlama rampaları ve şişme atlama yatağı koyduk. Heyecan ve adrenali yaşamak isteyen kayak tutkunlarını bekliyoruz" dedi.