AFYONKARAHİSAR'da 27 yaşındaki Serkan Bahçıvandemir, 24 yaşındaki nişanlısı Türkan Varhan'a, 3 otomobilin arka camlarına 'Benimle evlenir misin?' yazarak evlilik teklif etti.
Afyon'da perdecilik yapan Serkan Bahçıvandemir, arkadaşlarına, nişanlısı Türkan Varhan'ın kendisinden evlenme teklifi beklediğini söyledi. 7 aydır nişanlı olduğu satış temsilcisi Türkan Varhan'a farklı evlilik teklifinde bulunmak isteyen Bahçıvandemir, arkadaşlarıyla yaklaşık 2 ay fikir alışverişinde bulundu. Pek çok fikir sonunda Bahçıvandemir ve arkadaşları, 3 otomobilin arka camlarına 'Benimle evlenir misin? yazdı. 3 otomobil İzmir Karayolu'ndaki yeni müze inşaatının önündeki boş alana park edildi. Bahçıvandemir, gezmeye çıktığı nişanlısını sürprizi hazırladığı alana getirdi.
DİZ ÇÖKÜP TEKLİFİNİ TEKRARLADI
Aracını park eden Serkan Bahçıvandemir, otomobillerin arkasındaki yazıyı nişanlısına göstererek okumasını istedi. Yazıyı okuyan Türkan Varhan, büyük mutluluk yaşadı. Varhan otomobilden indiği sırada önünde diz çöken Bahçıvandemir, teklifini bir kez daha yineledi. Bu sırada diğer otomobillerden inen çiftin arkadaşları, ellerindeki balonları havaya bıraktı. Türkan Varhan'ın teklife 'evet' demesi üzerine Serkan Bahçıvandemir, cebinden çıkardığı yüzüğü nişanlısının parmağına takarken, arkadaşları konfeti patlatarak bu mutlu anı kutladı.
2 AY BOYUNCA HAZIRLANDIK
Yaklaşık 2 aydır bu teklif için hazırlık yaptığını belirten Bahçıvandemir, “Bir gün arkadaşlarla otururken 'Türkan benden evlilik teklifi bekliyor. Ona güzel sürpriz yapmamız lazım' dedim. Yaklaşık 2 aydır bunun için çalışma yaptık" dedi.
Türkan Varhan ise "Şoke oldum. Serkan'dan böyle bir şey beklemiyordum. Çok şaşırdım. Önce araçların arkasındaki teklifi üzerime almadım. Ancak bana olduğunu anlayınca çok mutlu oldum" diye konuştu.
Genç çift, gelecek nisan ayında evlenecek.