ANTALYA'da Karayolları Genel Müdürlüğü'nde taşeron olarak çalışan işçiler, Yol-İş Sendikası öncülüğünde Ak Parti il Başkanlığı önünde eylem yaptı.
Öğle saatlerinde AK Parti Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan işçiler, taşıdıkları döviz ve attıkları sloganlarla Ak Parti'yi protesto etti. Eylemde işçilerden biri ayakkabısını çıkarıp havaya kaldırdı. Yapılan açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde taşeron işçi statüsünde çalışanların haklarını korumak amacıyla, Türkiye Yol-İş Sendikası tarafından açılan davaların 2011 yılı içinde sonuçlandığı belirtildi. Açıklamada, sonuçlanan bu davalara göre taşeron işçilerin Karayolları Genel Müdürlüğü işçisi olduğu ve toplu iş sözleşmesinden yararlanması gerektiğinin Yargıtay 9'uncu Hukuk Dairesi'nce onandığı vurgulandı. Yargıtay kararına istinaden her bir işçinin kadroya geçirilmesi gerekirken bu yargı kararının uygulanmadığı öne sürülen açıklamada, şöyle renildi:
"Yargı kararıyla Karayolları Genel Müdürlüğü işçisi olduklarına karar verilen işçilerin devletten alacağı bugün 2 milyar TL'yi bulmakta olup, her geçen gün katlanarak artmaktadır. İşçiler kadroya atanmaları karşılığında bu alacaktan mahkemede sulh yoluyla vazgeçmeye hazırdır. Karayolları'nda bu kapsamda 8 bin 761 işçi çalışmakta olup, yaşanan sorun işçilerin aileleriyle birlikte 40 bin kişiyi ilgilendirmektedir."