DEDE, ANNEANNE VE TORUNLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ
Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren aynı aileden 60 yaşındaki Cemil Avcı, eşi 57 yaşındaki Emine Dudu Avcı, torunları 13 yaşındaki Duygu ve 8 yaşındaki Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi. Tefenni Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, ilk olarak Cemil Avcı'nın Burdur Merkez Değirmenler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazelerin eve gelişi sırasında yakınları gözyaşı döktü. Mustafa ve Duygu'nun annesi Teslime ve babası Serkan Efe sinir krizi geçirdi.
Duaların okunması ve helâllik alınmasından sonra cenazeler Hızırilyas Camii'ne getirildi. Cenaze törenine, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi eski Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe, Burdur Asri Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.
Kazada yaşamını yitiren 92 yaşındaki Zeliha Akbaş'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gönderildi.
Mesut MADAN/BURDUR, ()

FOTOĞRAFLI