SİVASSPORLU futbolcular, kolon kanseri 69 yaşındaki Ahmet Aksak'a moral ziyaretinde bulundu.
Akdeğirmen Mahallesi Kepenek Caddesi'nde oturan Sivassporlu Ahmet Aksak, 3 yıl önce  hastalığa yakalandı. Sivasspor'u yıllardan bu yana deplasman maçlarında bile yakından takip eden Aksak, rahatsızlığı nedeniyle takımından uzak kaldı. Evli ve 3 çocuk babası Aksak, Sivasspor'un maçlarını televizyondan izlemeye başladı. Aksak'ın stada gelememesi nedeniyle, Sivassporlu futbolcular Adem Koçak, Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal, Aksak'ı evinde ziyaret etti. Kentte faaliyet gösteren Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Aksak, futbolcularla bir süre sohbet etti.
Sivasspor'u 30-40 yıldan bu yana takip ettiğini ifade eden Aksak, futbolcularla aynı ortamda bulunmaktan şeref duyduğunu söyledi. Takım kaptanı Adem Koçak ise, şöyle dedi:
"Ahmet amcanın rahatsızlığını duyunca bizde moral olsun diye hemen buraya geldik. Umarım biraz moral olmuştur. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve tekrar bizleri statta desteklemeye devam eder." 
Diğer futbolcular Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal da Aksak'a acil şifa diledi.

FOTOĞRAFLI