MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde, kalp yetmezliğinden yaşamını yitiren, koyu Fenerbahçe taraftarı, ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Emre Çelik, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Emre Çelik, doğuştan delik olan kalbi nedeniyle 5 yıl önce ameliyat oldu. Ameliyattan sonra da zaman zaman doktor kontrolünden geçirilen Çelik, bu sabah evinde aniden fenalaşıp yaşamını yitirdi. Kalp yetmezliğinden can verdiği belirlenen Emre’nin ölümü yakınları ve okul arkadaşlarını yasa boğdu.
Emre Çelik için bugün öğlende, Akhisar Şeyh İsa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı AK Parti’li Salih Hızlı, Emre’nin, eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen annesi Zeynep Akdeniz, babası Ekrem Çelik, okul arkadaşı ve öğretmenleri katıldı. Cenazede güçlükle ayakta durabilen baba Ekrem Çelik, oğlunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe ve okul takımının forması serili tabutu başında taziyeleri kabul etti. Anne Zeynep Akdeniz ise cami avlusunun korkuluklarından oğlunun tabutuna bakıp gözyaşlarına boğuldu. Kılınan namazın ardından cenazesi bir süre omuzlarda taşınan Emre, götürüldüğü ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Emre'nin sınıf arkadaşlarından Ömer Furkan Çalışkan, “Emre, çok sakin bir arkadaşımızdı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. Onun yanında asla Fenerbahçe aleyhine konuşamazdık. Onu hiç unutmayacağız. Sırasını boş bırakıp, her gün çiçek koyacağız” dedi.