Onur BAYRAM/ AFYONKARAHİSAR, () - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti 22'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sırasında kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i hastanede ziyaret etti.
Ak Parti'nin Afyonkarahisar kampında geçen cuma gecesi kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in tedavisi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sürüyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün gece Bakan Yardımcısı Metin'i hastanede ziyaret etti. Metin'in sağlık durumu hakkında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'tan bilgi alan Bakan Eroğlu, "Arkadaşımızın tedavisi sürüyor. Doktorlar gerekli müdahaleyi yapmışlar. Tedavisi burada devam edecek. 1-2 güne kadar taburcu edilecek" dedi.
ÖNEMLİ KARARLAR ALDIK
Hastane çıkışında Ak Parti kampını da değerlendiren Bakan Eroğlu, "Çok güzel bir toplantı oldu. Toplantılarımızı daha önce Kızılcahamam'da yapıyorduk. 2 gün boyunca güzel bir misafirperverlik yaptık. Zaten Afyonlular son derece candan, misafirperver insanlardır. Otel, düzen, tertibat her şey mükemmeldi. Toplantı önemliydi, önemli kararlar alındı. Afyonkarahisar'ın tanıtımı açısından da fevkalade oldu. Artık bütün dünyaya Afyonkarahisar ismini duyurduk" diye konuştu.
Diğer yandan daha önce Ankara'da bir hastaneye sevk edileceği açıklanan Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in, nakil sırasında olası bir olumsuzluk yaşanması ihtimali üzerine tedavisine Afyonkarahisar'da devam edildiği belirtildi.

OB(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)