BALIKESİR'de kalp krizinden yaşamını yitiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli Sosyal Hizmetler Uzmanı 55 yaşındaki Tufan Tezcan, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve iki çocuk babası Tufan Tezcan, geçen 15 Kasım'da, sosyal hizmetler uzmanı olarak görev yaptığı Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün girişinde kalp krizi geçirip, yere yığıldı. Ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tezcan'ın defalarca duran kalbi tekrar çalıştırılıp, tedaviye alındı. Ancak Tezcan, 17 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Tezcan için görev yaptığı Valilik ile aynı binadaki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, vali yardımcıları, Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halil Ömer Yalım, Tezcan'ın mesai arkadaşları, eşi Hülya, oğulları Tevfik ve Tunca Tezcan, yakınları ve sevenleri katıldı. Balıkesir Müftü Yardımcısı Necati Kara, törendeki konuşmasında, insanoğlunun hayatında iki manevi yolculuk olduğunu, birisinin gidişi ve dönüşü olan hac yolculuğu, diğerinin gidiş olup dönüşü olmayan kabristana yolculuk olduğunu vurgulayıp, "Hayatın yalan, ölümün ise bir gerçek olduğunu kabullenmemiz gerek" dedi. Kara, konuşmasının sonunda, 29 yıllık sosyal hizmet uzmanı Tezcan için helallik istedi.

Daha sonra Tezcan'ın Zağnospaşa Camisi'ne götürülen cenazesi, ikindide kılınan namazın ardından, gözyaşları içinde Çınarlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tezcan, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Balıkesir Şubesi Denetleme kurulu üyesi olduğu bildirildi.