Arzu KAYA  / İSTANBUL, () İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, İstanbul'da bulunan Gümüşhane sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

"İSTANBUL'UN NEW YORK'TAN DAHA TEMİZ OLDUĞU SÖYLENİYOR"
Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Kadir Topbaş, yeni yönetim anlayışı olarak Türkiye'nin yeniden imar edildiğini belirtti. Türkiye'nin çehresinin değiştiğini belirten Topbaş, "Duble yolardan her kente bir üniversiteye kadar Türkiye, çok farklı bir boyuta gelmekte. Bunun sebebi istikrarlı bir yönetimin varlığıdır. Margarin, tüp kuyruklarını hatırlayınız. Bir bardak suya muhtaç olduğumuz dönemi hatırlayınız. 2071'lere kadar su sorunu olmayan 15 milyonlu kentte geleceğe birlikte yürümekteyiz. İstanbul'un New York'tan daha temiz olduğu söyleniyor, havası da Avrupa standartlarının çok daha üstünde. Hamdolsun İstanbul çok daha farklı bir boyuta geldi" dedi.

"TARLADA İZİ OLANIN, EKİNDE HARMANDA YÜZÜ OLUR"
Köylerden şehirlere göçüldüğünü ama göçülen yerlerle bağların kopmaması gerektiğini ifade eden Topbaş, geçmişi unutanların tarihini başkalarının yazdığını kaydetti ve vatanın şehit kanları ile yoğrulduğunu söyledi. Seçim döneminde farklı farklı manipülasyonların olduğunu belirten Kadir Topbaş, "Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurları. Arzumuz medeni bir şekilde yarış olsun. Vatandaş, kişiye baksın, daha önce söylediklerine, sözünün eri mi, sözü namus biliyor mu, ne kadar hizmet verdi değerlendirsin sandıkta kararını versin. Tarlada izi olanın, ekinde harmanda yüzü olur. Bizim hamdolsun tarlada izimiz var. Bu seçim Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli. İstanbul emanet bir şehir. İstanbul tesadüflere terk edilemez, maceralara sürüklenemez. Milletimizin terazisi, kuyumcu terazisinden daha hassas bir sonuç verecektir" diye konuştu.
Topbaş'a konuşmasının ardından plaket ve Gümüşhanespor forması verildi.
(BB) (FOTOĞRAFLI)