TÜRKİYE Güzellik Federasyonu Başkanı Elif Şebnem Türe'nin Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde konuşmacı olarak katıldığı seminerde kadınlara yönelik 'Cilt Bakımı' konulu seminer verildi.
Eğitici bilgilerin verildiği Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde Gölbaşılı kadınlara son olarak uygulamalı 'Cilt Bakımı' semineri verildi. Gazi Üniversitesi Meslek Yüksekokul Saç Bakımı Güzellik Hizmetleri Programı Bölümünün Başkanlığı'nı da yapan Türkiye Güzellik Federasyonu Başkanı Elif Şebnem Türe'nin konuşmacı olduğu seminere kadınlar ilgi gösterdi. Güzellik Uzmanı Türe, kadınlara cilt bakımı, kimyasal peeling ve dermaterapi bakımı uyguladı. İlgiyle takip edilen seminerde, cilt bakımları yapılacak kadınlar kura yöntemi ile belirlendi.
CİLDE UYGUN İLAÇ KULLANILMALI
Seminerde kadınların sorularını yanıtlayan Türe, cilt bakımıyla ilgili tavsiyelerde de bulundu. Türe, "Cilt bakımı güzellikten ziyade insanın kendisini iyi hissetmesi için çok önemlidir. Hiçbir şey yapılmasa bile herkes düzenli olarak kendi cilt bakımını yapmalı. Cilt bakımı için alınan ilaçların, kremlerin kozmetikten çok tıbbi yönleri de bilinmeli. Herkes her ilacı değil, kendisine uygun olanı kullanmalıdır. Gün içerisinde bir şey yapamasanız bile gece uyumadan yüzünüze cilt masajı uygulamanız cildinizi rahatlatacaktır" dedi.