KADINLAR Futbol 2'nci Ligi 7'nci grupta, Muş Kartal Spor ile Bayazıtspor, hem birbirleriyle hem de soğuk havayla mücadele etti. Ev sahibi ekibin 5-0 kazandığı karşılaşmada, sıfırın altında 10 derecede üşüyen yedek futbolcular, kulübenin önünde ateş yakarak ısınmaya çalıştı.
Muş'taki sentetik sahada dün oynanan kadınlar arası futbol maçı oldukça zorlu geçti. Konuk Bayazıtspor ile Muş Kartal Spor'un yaşları 16 ile 24 arasında değişen futbolcuları, sıcaklığın sıfırın altında 10 dereceye düştüğü kentte, buzlu zemin üzerinde top koşturdu. Yedek oyuncular ise kulübenin önünde tenekeye koydukları odunları yakrarak ısınmaya çalıştı. Ateş başında titreyen oyuncular, kışın futbol oynamanın çok zor olduğunu söyledi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu takımlarından oluşan Kadınlar 2'nci Lig 7'nci Grup'ta kendileriyle birlikte 9 takımın şampiyonluk için mücadele ettiğini belirten Muş Kartal Spor Kulüp Başkanı Hamdi Mutlu, "Havalar bu yıl çok soğuk. Şiddetli soğuklardan dolayı iki maçımız ertelendi. Takımda oynayan 11 sporcu hareket halinde olduğu için soğuktan fazla etkilenmezken en çok üşüyen biz idareciler ve yedek sporcular oluyor. Mecburen ateş yakarak ısınmaya çalıştık. Maçı 5-0 kazanarak topladığımız 12 puanla 5'inci sıraya yükseldik" dedi.