7.5 km'lik bisiklet parkuruyla İstanbul’un en uzun bisiklet yoluna sahip olan Kadıköy’de, bisikletçilerin güvenli sürüşleri için özel olarak Kadıköy Belediyesi tarafından maviye boyanan bisiklet yolu açılıyor. Bisiklet yolunun tüm sürücüler tarafından görünürlülüğünü sağlamak için Filli Boya’nın katkılarıyla çeşitli şekillerdeki şablonlarla renklenen parkurun Yoğurtçu Parkı – Fenerbahçe bölümü, 26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de renkli bir etkinlikle açılıyor.
Tüm bisiklet kullanıcılarının davetli olduğu açılış töreninde, mavi boyalı bisiklet yolunu, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, Süslü Kadınlar grubu, Bisiklet Yoluna Sahip Çık grupları ve bisikletçiler açıyor.
Kadıköy Belediyesi ve Filli Boya’nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında İstanbul’un en uzun bisiklet parkurlarından biri olan Yoğurtçu Parkı – Fenerbahçe bisiklet yolu hem yeni renklerine hem de daha güvenli sürüş özelliğine kavuşmuş oldu. Mavi renkle yenilenen bisiklet yolunun açılışı da çeşitli bisiklet gruplarının katılımıyla gerçekleşecek. Bisikletin kullanımının sadece spor olmadığını hayatın her alanında olması gerektiğini vurgulamak için süslü kıyafetleriyle bisiklet kullanan Süslü Kadınlar Grubu’nun da katılacağı açılışta bisikletçiler, bisiklet yolunun bir bölümünü de hep birlikte boyayacaklar. Sosyal medyada #BisikletHayataRenkKatar hashtagiyle bisiklet kullanmanın önemine vurgu yapılan mavi bisiklet yolunun açılışına, tüm bisiklet sevdalıları davetli.