Ömür AVCI/TRABZON, () - JANDARMA Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, inceleme gezisi kapsamında geldiği Trabzon’da Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti. Yörük, “Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından bir açıklama yapan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, devletin en temel görevlerinden birisinin vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, huzur ve güven içersinde yaşamaları için gerekli tedbirleri almak olduğunu belirterek, “Devletimiz son yıllarda güvenlik alanında aldığı tedbirlerle, önleyici kolluk konusu başta olmak üzere suçun önlenmesi, işlenen suçların en kısa zamanda aydınlatılması ve faillerinin yakalanması konularında önemli mesafeler kat etti. İnsan kaynaklarının geliştirilmesi ve teknoloji kullanımı açısından önemli gelişmeler var. Suç ve suçlularla mücadelede, suçların aydınlatılmasında önemli başarılar elde edildi" diye konuştu.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük de, “Bölgedeki arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve ihtiyaçları yerinde görmek için Trabzon’a geldik. Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
TAKA HEDİYE ETTİ
Vali Öz, ziyaret anısına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük’e telkari işlemeli Karadeniz takası, Orgeneral Yörük de Vali Öz'e, Jandarma Genel Komutanlığı'nın bir anı tabağını hediye etti. 

ÖA(TM/AK) (FOTOĞRAFLI)