GAZİANTEP İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı 15 ortaokul öğrencisini, evlerinden alarak Gaziantepspor- Kayserispor maçına götürdü
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Şahinbey İlçesi'ndeki Sarıbaşak Ortaokulu'nda eğitim gören ve derslerinde başarılı 15 öğrenciyi araçlarla evlerinden alarak Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan Gaziantepspor- Kayserispor maçına götürdü. İlk kez Süper Lig maçı izleyen öğrenciler, tribünden Gaziantepspor'a destek verdi. Jandarmalar ile maç boyunca keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, Gaziantepspor'un karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasından mutluluk duydu. Maçın ardından öğrenciler, jandarmalar tarafından araçlarla evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi. Sarıbaşak Ortaokulu Müdürü Ahmet Vural, şöyle dedi:
"Öğrencilerimiz hayatlarında ilk kez bir süper lig maçı izledi. Üstelik Jandarma ağabeyleriyle birlikte oldu ve onların görev yaptığı kışlayı gezme imkanına eriştiler. 175 yıllık mazisi olan Jandarma Teşkilatı'nın bizi düşünerek böyle güzel bir projeye imza atması bizi hem onurlandırdı hem de mutlu etti. Emeği geçen tüm komutan ve askerlerimize tekrar teşekkür ederiz."

AHÇ(HK/İD) (FOTOĞRAFLI)