İZMİT (Kocaeli), ()- CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın İzmit'te yapacağı miting için kenttin giriş ve çıkışlarında bazı yolların saat 08.00'den itibaren ulaşıma kapatılması kararlaştırıldı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre  İzmit Perşembe Pazarı Alanı'nda  saat 15.00'de yapılacağı bildirilen miting nedeniyle yollarda düzenlemeler yapıldı. Buna göre şehir içine ana giriş noktaları olan Ömer Türkçakal Bulvarı, Kuzey ve Güney yan yollar üzerindeki ışıklı kavşakların trafik  sinyalizasyon ışıkları yarın saat 08.00'den itibaren ikaza alınacak. Sakarya ve İstanbul yönünden gelişte D-100 Karayolu'ndan Adalet Köprüsü'ne katılımlar kapatılacak. D-100 Karayolu Sakarya yönünde Seka Tüneli içinden şehir merkezine girişin de kapatılma kararı alındı. Seka Tüneli üzerinden tren garından da şehir merkezine giriş yapılamayacak.
Alınan kararlara göre, Yürüyüş Yolu Leyla Atakan Kavşağı'ndan itibaren kesilerek trafik güney-kuzey yönüne mecburi olarak çalıştırılacak. Perşembe Pazarı'na gelen akımların polis arama noktalarına yaklaşma yönlerine mecburi yön uygulanmak üzere miting alanına yürüyüş yolundan gelen akım en son Eren Camii önünde kesilecek.
Bu yollarla birlikte Gazanfer Bilge Bulvarı, Santral Kavşağı, İnönü Caddesi-Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Rafet Karacan Bulvarı'ndaki trafik akışlarında da birçok değişikliğe gidildi.