İZMİT'te yıllardan bu yana doğum fotoğrafçılığı yapan Aslı Aktaş Aksoy, 'Doğan Her Can Yeni Bir Heyecan-2' adını verdiği ikinci sergisini açtı. 
İlk sergisini 2 yıl önce açtıktan sonra ikinci sergisini Özel Konak Hastanesi sergi salonunda açan Aslı Aktaş Aksoy'ın 'Doğan Her Can Yeni Bir Heyecan-2' adını verdiği bebek ve ailelerinin fotoğrafların bulunduğu sergiye İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Dal ile hastane personeli ve hastanede doğum yapan bebeklerin aileleri katıldı. 30 fotoğraf bulunan sergide yeni doğan bebek, bebek ile ailelerinin fotoğrafları bulunuyor. Aslı Aktaş Aksoy, ailelerin bebekleri ile birlikte fotoğraflarını çekerek en mutlu anlarını  ölümsüzleştirdiğini belirtirken şöyle dedi:
"2009 yılında yeni doğan bebeklerin fotoğraflarını çekmeye başladım. Bebeklerin doğduktan sonra siyah beyaz ve renkli fotoğrafları ile ailelerin bebeklerini kucaklarına aldığı andan itibaren fotoğraflıyorum. Bu anlar aileler ve bizler için unutulmayacak ölümsüz anlardır. Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak."