KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi'nde İzmit-Kandıra yolu üzerinde  meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
İlk kaza, Kandıra Yolu'nun Kocakaymaz Kayıplar Köyü yakınlarında meydana geldi. Kandıra'dan gelip İzmit yönüne gitmekte olan ve sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 34 AJ 0129 plakalı otomobil, hız ve dikkatsizlik sonucu önünde gitmekte olan 41 LT 018 plakalı odun yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Sefer Kayan ve Sebahat Kayan olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan İrfan Oktan ise yaralandı.
Kandıra Yolu'nun Karga Köyü yakınlarında meydana gelen diğer kazada ise İhsan Çakır'ın kullandığı 54 FC 754 plakalı cip, Karga Köyü sapağında tali yoldan ana yola çıkan Mehmet Şahin yönetimindeki 77 ED 199 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada cipte bulunan Hediye Hakan ve hafif ticari araçta bulunan Yusuf Çakır araçta sıkışarak öldü. Her iki araçta bulunan 7 kişi de yaralandı. Kocaeli Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MB/RT)