IĞDIRLI İsmail Güneş, evinin geçimini sağlayacak iş bulamayınca, yaşadıkları ekonomik sıkıntıya dayanamayan eşi Hanım Güneş evi terk etti. Evde 4 çocuğuyla birlikte kalan İsmail Güneş, "İş bulsam evliliğimi kurtaracağım" dedi.
Kentin 7 Kasım Mahallesinde oturan ve yaz aylarında inşaatlarda çalışan 34 yaşındaki İsmail Güneş, inşaat sezonunun sona ermesiyle işsiz kaldı. Evinin geçimini sağlayamayan İsmail Güneş'i eşi Hanım Güneş 4 çocuğuyla birlikte terk etti. Yaklaşık 2 aydır işsiz olduğunu belirten İsmail Güneş, eşinin geçim sıkıntısı nedeniyle babasının evine gittiğini söyledi. Evlerinin kira olduğunu, elektirik ve su faturasını ödeyemediğini belirten İsmail Güneş şunları anlattı:
"Ev sahibi evden çıkaracak. Çocuklarımla ortada kalmaktan korkuyorum. Eve ekmek getiremediğim için eşimle tartıştık. Sonra evi terk etti. 4 çocukla baş başa kaldım. Şimdi iş bile arayamıyorum. Çocuklarla ilgileniyorum. Eşimi çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Eşim boşanma davası açtı. Mahkemede onu sevdiğimi ve ayrılmak istemediğimi söyleyeceğim. Eşim umarım beni affeder."
Annelerinin evi terkemesine çok üzüldüklerini söyleyen yaşları 5 ile 14 arasında olan çocuklar da "Annem inşallah eve döner. Onu çok özledik. Geceleri uyuyamıyoruz. Derslerimize çalışamıyoruz" dedi.