HUZURU Sevenler Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla alınan 47 araç, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne törenle teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törene, Vali Vahdettin Özkan, Ak Parti milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Huzuru Sevenler Derneği Başkanı Ahmet Tural, dernek tarafından alınan araçların İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Tural, "Gece gündüz kar kış demeden görev yapan emniyet mensupları, bu çalışmaları yaparken büyük fedakarlık içerisinde yaptığını unutmamalıyız. Bu bağlamda güvenlik güçlerinin daha modern görev yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet binalarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi, araç gereç donanımının modernleştirilmesi bizim için önem arz etmektedir" dedi.

VATANDAŞIN GÜVENİ EN ÖNEMLİ BAŞARIMIZ

"Vatandaşı rahatsız eden her şey önceliğimizdir" şiarıyla hizmetlerini yürüttüklerini anlatan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, şöyle konuştu: "İnsan hak ve özgürlüklerini korumak, huzur ve güvenliği sağlayarak, hukuk devleti ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı, özgürlük ve güvenlik arasında hassas dengeyi gözeten, vatandaş memnuniyeti odaklı, suçun işlenmeden önlenmesi ve toplum destekli hizmet anlayışı içerisinde yürütmektedir. Halkın huzur ve güvenini sağlama görevini, vatandaşı rahatsız eden her şey önceliğimizdir şiarıyla yürütüyoruz. Mevcut imkanlar çerçevesinde en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Vatandaşın bizlere olan güveni bizim en önemli başarımızdır."

Konuşmaların ardından yeni araçların teslimi yapıldı. Duaların okunması ve kurban kesilmesinin ardından protokolün incelediği araçlarla şehir turu yapıldı. (FOTOĞRAFLI)