AYDIN’da, bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan 55 yaşındaki Ahmet Bilir, işyerine giderken motosikletine bir kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Evli, iki çocuk babası Ahmet Bilir, bugün saat 07.30 sıralarında çalıştığı Umurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tekstil fabrikasına gitmek üzere plakasız motosikletiyle, terziler Köyü’ndeki evinden yola çıktı. Aydın- Denizli Karayolu, Umurlu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı yakınında sola dönüş için sinyal verdi. Bu sırada başka bir aracın sıkıştırdığı ileri sürülen aynı yöne giden 27 yaşındaki İbrahim Soytürk yönetimindeki 09 R 1388 plakalı balık yüklü kamyon Bilir’in kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen motosikleti altına alan kamyon bir sürükledi. Kaskı takılı olmadığı belirlenen Bilir, kamyonun lastiğinin üzerinden geçmesi üzerine yaşamını yitirdi. İşyerine 300 metre kala yaşamını yitiren Bilir’in ölüm haberini alan mesai arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bilir’in cesedi Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis, kazanın ardından kamyon şoförü Soytürk’ü gözaltına aldı.