İŞÇİ Partisi (İP) Antalya İl Başkanı Bayram Atasoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki günlük hafta sonu gezisi sırasında, İP Kepez ilçe binası önündeki pankartın, iki vinç tarafından taşınan dev pankartla kapatıldığını söyledi. Parti binasında açıklama yapan Bayram Atasoy, Başbakan Erdoğan'ın pazar günü Varsak'taki açılış törenine giderken güzergah üzerinde bulunan ilçe binalarındaki 'Cumhuriyeti yıkanları yıkacağız' yazılı pankartın, iki vincin taşıdığı 'Kepez Belediyesi' yazılı dev pankartla kamufle edilerek, önünün kapatıldığını belirtti. Pankartın görülmemesi için polisin ve emniyet müdürlüğünün elinden gelen gayreti sarf ettiğini aktaran Bayram Atasoy, şöyle konuştu:
“İlçe binamızın önü Tayyip'in göz zevki bozulmasın diye, İstanbul'dan gelen 200 çevik kuvvet polisi ile kuşatıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Tayyip'in militanı değil, Kepez halkının belediye başkanıdır. Bizim açtığımız pankartta ne Tayyip, ne de hükümetin adı geçiyordu. Üzerinde 'Cumhuriyeti yıkanları yıkacağız' yazıyordu. Bundan rahatsız oldular."
Bayram Atasoy, "Bir kez daha tarihi gerçeğin altını çizmek gerekiyor. AKP iktidarı yıkılacaktır. Önceki gün 14, dün de 26 gencimiz Tayyip Erdoğan terörü ile kanunsuz ve hukuksuz bir şekilde gözaltına alındı" dedi. Açıklama, slogan atılmasıyla son buldu.