BOYDAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, iş stresini atmak için boş vakitlerinde motosiklete biniyor. Yurt içinin yanı sına yurtdışında arkadaşlarıyla birlikte motosikletine atlayıp, turlara katılıyor. Ağrı Dağı'na da tırmanan 55 yaşındaki Hacı Boydak, aynı zamanda Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümü 3'üncü sınıfında okuyor. Son model 2 motosikleti bulunan Boydak, en son bir grup işadamıyla motosiklet üzerinde 5 bin kilometrelik Avrupa turuna katıldı.
Motosiklet tutkusunun doğup büyüdüğü Kayseri'nin Hacılar ilçesinde geçen çocukluk yıllarına dayandığını belirten Hacı Boydak şunları anlattı:
"Gençliğimde zaman zaman amcamın motosikletini yıkar, temizlerdim. Amcam da buna karşılık motosikletini binmem için bana verirdi. Hacılar ilçesi ile Kayseri arasında ve çalıştığım eski sanayi bölgesindeki işyerine zaman zaman motorsikletle giderdim. Yoğun iş hayatı temposunda motosiklete ara vermiştim ancak hep içimde kalmıştı. 6 yıl önce  motosiklet ehliyeti aldım. İlk motosikleti ve ehliyeti aldığımda ailemdekiler ve çevremdekiler motosikletin tehlikeli olduğunu, bunun yerine son model otomobiller almamı önerdiler. Ancak, çocukluk tutkumu gerçekleştirmek, kendimi daha özgür hissetmek adına söylenenlere kulak asmadım. Motorsiklet aldıktan sonra , benim gibi motorsiklet sevdalısı olan bir gruba katıldım. İzmir'deki bir motorsiklet antrenöründen grup olarak eğitim alıp, sürüş tekniklerini ve motosiklet bakımını ögreniyoruz. Motosiklet sürerken tüm yorgunluğumu, stresimi unutup kendimi rüzgara bırakıyorum." 
YURT DIŞINDA MOTOSİKLETLE 5 BİN KİLOMETRE
Sıklıkla, kente 100 kilometre ötedeki Kapadokya bölgesine arkadaşlarıyla tur düzenlediklerini, yine bir grup arkadaşı ile birlikte uzunca süreli yurt dışında motosiklet turuna katıldığını belirten Hacı Boydak şöyle devam etti:
"Yunanistan, üzerinden feribotla İtalya'ya geçtik. Buradan Alp dağlarına uzandık. Toplamda 10 günde 6 bin 600 kilometrelik güzergahta 5 bin kilometre motosiklet sürdüm. Yurtdışında motosiklet kullanımının yaygın olmasına karşın, Türkiye’de henüz motosiklet ve bisiklet çok sık kullanılmıyor. Büyük araç sürücüleri motosiklet sürücülerine yol vermiyor ve sıkıştırıyor. "