İstanbul

Seçim çalışması için Tuzla'da bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Tuzla Devlet Hastanesi'nin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen bir vatandaşı ikna ederek kurtardı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Hüseyin D. adlı kişi, bin lira borcu bulunduğunu söyleyerek, intihar etmek için Tuzla Devlet Hastanesi'nin çatısına çıktı. Emniyet yetkilileri ile konuşmayan ve elindeki cam parçasıyla vücudunu kesmeye başlayan Hüseyin D., kırdığı beton parçalarını da aşağıya attı.

DESTİCİ İKNA ETTİ

Aynı saatlerde, seçim çalışması için Tuzla'ya gelen BBP lideri Mustafa Destici, olayı görerek seçim otobüsünü durdurdu. Çatıya çıkarak Hüseyin D.'yi dinleyen Destici, “Ne sorunun varsa çözeceğiz. İn aşağıya" diye seslendi. Hüseyin D. ise, Destici'ye, sara hastası olduğunu ve bin lira borcu bulunduğunu söyleyerek, intihar etmek istediğini belirtti. BBP'nin Tuzla Belediye Başkan adayı Mehmet Demirci ve İstanbul İl Başkanı Fikret Daş da, Hüseyin D.'yi ikna etmek için büyük çaba harcadı.

Sonunda, BBP lideri Destici, bin lira vererek Hüseyin D.'yi ikna etmeyi başardı. Çatıya çıkan Destici, Hüseyin D.'yi elinden tutarak aşağıya indirdi. Hüseyin D.'nin tedavisi yapılırken de Destici başında bekledi.

FOTOĞFRAFLI