Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, düştüğünü söyleyen ve kaldırıldığı hastanede kalça ve kaburgasında kırık olduğu tespit edilen 50 yaşındaki İngiliz turist David Thomas Burke, yaşamını yitirdi. Burke'nin cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsiye gönderildi.
Üç gün önce Marmaris'e gelen İngiliz turist David Thomas Burke, Çıldır Mahallesi, 133'üncü Sokak'taki apart otele yerleşti. Burke, dün akşam, eğlenmek için ayrıldığı oteline saat 04.00 sıralarında aşırı alkollü ve perişen bir halde, acı içinde döndü. Otel görevlilerine düştüğünü söyleyen Burke, kendisini hastaneye götürmelerini istedi. Ambulansla Özel Ahu Hastanesi'ne kaldırılan Burke'nin kaburgası ve kalça kemiğinde kırık tespit edildi. Acil serviste alınan Burke, burada aniden fenalaştı. Burke, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Savcının hastane morgunda yaptığı ön incelemenin ardından İngiliz'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölümü şüpheli bulunan Burke'nin darp mı edildiği yoksa gerçekten bir yerden mi düştüğünün tespiti için polis, çevredeki mobese ve 50'ye yakın işyerinin güvenlik kamerası kayıtları incelemeye aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanı sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI