İNCE: 3 ŞEYDEN KURTARACAĞIZ DEDİLER, YALAN VE YÜZSÜZLÜĞÜ EKLEDİLER
Manisa’nın Alaşehir İlçesi’ne geçen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel ve CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uysal’ın da bulunduğu meydanda toplanan partililer, Muharrem İnce’nin konuşmasını sık sık sloganlarla böldü. Muharrem İnce, "Bunlar bizim çocuklarımıza TOMA ile su sıkıyorlar, kendi çocuklarına tomarla dolar veriyorlar. Bizler, anne babamızdan aldığımız gibi Atatürk’ten de hellalik almamız lazım. 'Türkiye’yi üç şeyden kurtaracağız’ diye geldiler, 2 Y daha eklediler; Yalan ve yüzsüzlük. Başörtülü bir gazeteciyi işten attırmış. Hani sen başörtülü kardeşlerine sahip çıkıyordun?" dedi.
"Bu haramzadelerden kurtulmak için Türkiye’yi ikiye böleceğiz" diyen Muharrem İnce, bir yanda Bakan, öbür yanda vatan evlatlarının yer alacağını söyledi. Muharrem İnce şöyle konuştu: "Bir yanda çocuklarına harçlık veremeyen babalar, öbür yanda 700 bin liralık rüşvet alan babalar olarak böleceğiz. Bir yanda çocuklarına gemi alan baba, öbür yanda asgari ücretle çocuklarına iş bulamayan babalar olarak böleceğiz. Türkiye’yi ikiye böyle bölersek kurtuluruz. Başka türlü kurtulamayız."
Ak Parti’ye oy verenlere seslenen İnce, “Bütün bunlardan sonra hala daha buna oy verirsen ben sana ne diyeyim?” dedi. Muharrem İnce, son olarak meydanda toplanan kalabalığa, 'Eski partini bırak da gel, okunmuş mektuplarını yak da gel. Türkiye meydanlara bak da gel. Ampulü yak da gel. Altı oku yakana tak da gel. Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit memleketi kurtar' sözlerini tekrar ettirdi.

Nurettin DOĞAN/ ALAŞEHİR,(Manisa),()

ND (AÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)