Adana'da Ekonomi, Son Dakika Ekonomi Haberleri, Ekonomi Son Dakika'>ekonomi ve finans mezunu S.İ. (25), yatırım firmasında müşteri temsilcisi olarak işe başladı. Genç kız, sorumlu müdürü Gökhan K.'nın ilk iş gününde kendisine "Sevgilin var mı?" diye sorduğunu belirterek, yaşadığı fiziksel ve sözlü tacizi anlattı.

"BAHANELERLE OMUZLARIMI OKŞUYORDU"

"Kendisine 'bey' dememi istemiyordu." diyen S.İ. durumu şu ifadeleri kullandı: "Mesai saatleri dışında beni arayıp rahatsız ediyordu. Bahanelerle omuzlarımı okşuyor, taciz ediyordu. Sonra 'Şaka yaptım' diyerek beni azarlıyordu."

ŞİKAYETÇİ OLUNCA TEHDİT EDİLDİ

Akşam gazetesinin haberine göre; genç kız, olayı firmanın il temsilcisi ve genel merkezine iletti. Ancak olayın örtbas edilmeye çalışıldığını söyleyen S.İ. "Şikayet edince Gökhan K. ve sevgilisi Tuğçe Z. beni tehdit etti. O gün işten kovuldum" dedi.

"EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM"

İlk iş deneyiminde taciz ve tehditle karşılaşan S.İ.'nin şikayeti üzerine iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı. Genç kız, "Evden çıkmaya korkuyorum. Tacizcinin en ağır cezayı almasını istiyorum" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMAK İSTERSİN PATRONUN TACİZ EDER SOKAĞA ÇIKARSIN ETRAF RAHATSIZ EDİP TECAVÜZE KALKIŞIR SİZ VE SİZİN GİBİLER NE CİNSİ CİBİLLİYETİ BOZUK BİR IRKSINIZ...

ALLAH KORKUSU OLMAYAN ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN UTANMAYAN ADAM SIFATLI ADAMLIKTAN YOKSUN KARAKTERSİZ  BAZI İŞ VENLER BU ÜLKE AYAKTAYSA SİZİN UÇKURUNUZ SAYESİNDE DEĞİL BİZİM GİBİ ÇALIŞIP ÜLKESİNE KATKI SAĞLAYAN KADINLAR SAYESİNDE AYAKTA 

#KADINATACİZEHAYIRRRR

TEK BAŞINA MÜCADELE VERİP AYAKTA KALMAYA ÇABALAYAN ÜLKESİNE BİR NEBZEDE OLSA KATKI SAĞLAYAN KADINLAR SAYESİNDE