SİNEMA oyuncusu ve eski manken Arzum Onan ile ressam Prof. Dr. Gülten İmamoğlu'nun Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'İki Yürek İki Dokunuş' adını verdikleri resim ve heykel sergisi açtı.
Torba Mahallesi'ndeki Casa Dell Arte Otel Sanat Galerisi'de, Arzum Onan'ın bronz , kil ve bakır heykelleri ile Prof. Dr. Gülten İmamoğlu'nun yağlı boya ve karışık teknik ile yapılan resimlerine yer verildi. Serginin açılışı, otel işletmecisi Ahu Büyükkuşoğlu Serter, sergi kuratörü Gizem Tatlıcı, Arzum Onan'ın annesi Serap Onan ve oğlu Can Aslantuğ ile yaklaşık 200 davetlinin katılımıyla açıldı.
ABD'de de 'Woman Of The Year 2011' dahil uluslararası önemli ödülleri olan, genç yaşta akademik yaşamında profesörlük unvanına sahip Gülten İmamoğlu'nun kendine özgü sanatsal yaklaşımıyla, doğum-yaşam-ölüm gerçekliğinde sürekli değişerek katmanlaşan ve zaman tanrıya boyun eğen ruhun hallerini resmettiği yoğun devinim yüklü soyut dışa vurumcu kompozisyonlarının yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.
Sinema oyuncusu Arzum Onan ise eserlerinde kadının tüm hallerini en doğal biçimi ile özgürce ortaya koyan heykeller yaratmaya çalıştığını belirterek, "Eserlerimde çamurun yumuşaklığı, metalin soğukluğuna kendi ruhunu, sevgisini ve zarafetini de katarak kadının değişken duygularını yansıtmaya çalıştım. Dokuz yılda ortaya koyduğum eserler İstanbul'dan sonra ikinci kez Bodrum'da sergilendiği için çok mutluyum. Değerli bir ressam arkadaşımız ile aynı atmosferde olmak benim için mutluluk verici" dedi. Onan ve İmamoğlu sergiye katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 20 heykel ve 30 resimin yer aldığı sergi, 12 Ekim'e kadar gezilebilecek.

FOTOĞRAF