ESKİŞEHİR'den Ramazan Bayramı tatilini geçirmek üzere geldikleri Sakarya'nın Karadeniz kıyısındaki Karasu İlçesi'nde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak kaybolan kardeşlerden 23 yaşındaki Ali Özen'in cesedi de 4 gün sonra bugün sabah saatlerinde bulunarak ailesine teslim edildi. 18 yaşındaki Salih Özen'in cesedi olaydan 2 gün sonra bulunmuştu. Bu arada aynı sahilde yaklaşık bir metreyi bulan dev dalgalara rağmen tatilcilerin denize girdikleri görüldü.
Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü Karasu sahilinde meydan gelen olayda Eskişehir'den bir yakınlarının yazlığına tatil için gelen Ali ve Salih Özen kardeşler denizde yüzerken akıntıya kapılıp kayboldu.
Kardeşlerin bulunabilmesi için bölgede sahil güvenlik ve Sakarya Büyükşepir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen aramaların 2'nci gününde Salih'in cansız bedenine ulaşılmıştı. Olaydan 4 gün sonra bugün de ağabeyi Ali'nin cesedine ulaşılarak ailesine teslim edildi.
DEV DALGALARA RAĞMEN
Bu arada 2 kardeşin can verdiği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı verilerine göre de yaklaşık 700 kişinin kurtarıldığı Karasu sahillerinde tatilcilerin yaklaşık bir metreyi bulan dalgalar ve kendilerine yapılan tüm uyarılara rağmen serinlemek için denize girdikleri görüldü.

FOTOĞRAFLI