Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Mansia), () - MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin gezici TIR ile ilçelere ulaştırdığı Ramazan etkinlikleri, büyük ilgi gördü.

Ramazan etkinliklerini Manisa'nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR eşliğindeki etkinlikleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehirlilere keyifli bir gece yaşattı. 'İki Direk Bi Şamata' adlı ortaoyununun sergilendiği etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Belediye Meclis üyeleri ve binlerce Alaşehirli katıldı. Oyun sırasında ve sonrasında vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu da ikram edildi.

Sinan Bengier ve Ayberk Atilla'nın başrollerinde yer aldığı 'İki Direk Bi Şamata' adlı oyun, ortaoyununun örnekleriyle Alaşehirlileri güldürdü.Alaşehir Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş, sanatçıların performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Oyunun sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, performansları nedeniyle sanatçıları tebrik ederek, çiçek takdim etti. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, başrol oyuncusu Sinan Bengier'e çiçek takdim ederek, kendilerine unutulmaz bir gün yaşattıkları için teşekkür etti.

FOTOĞRAF